ga terug
Alleen beschikbaar in Nederlands
Logo Afrobieb square

Op 11 september wordt in het Huis van alle Talen in OBA Oosterdok om 18.00 uur de Afro-bieb geopend. Na de officiële opening, vindt het Afro-bieb festival plaats met aansluitend om 20.45 uur de viering van het Ethiopisch Nieuwjaar.

De officiële opening wordt verricht door Martin Berendse, directeur van de OBA en Kibret Mekonnen, initiatiefnemer en coördinator van de Afro-bieb. De opening in het Huis van alle Talen wordt met in achtneming van de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus, in besloten comité gehouden. Onder de genodigden bevinden zich onder andere afgevaardigden van diverse Ambassades en donateurs, die boeken hebben gedoneerd aan de Afro-bieb.

Vanaf 18.30 uur gaat het Afro-bieb festival van start. Dit festival bestaat uit diverse kleurrijke, culturele programmaonderdelen en wordt afgesloten met de viering van het Ethiopische Nieuwjaar. Voor alle bezoekers is in kleine groepen een diner met de culinaire schatten die het Afrikaanse continent rijk is.

Kaarten Afro-bieb festival.

Wil je meer lezen van Afro-Bieb

De Afro-Bieb heeft als doel een Afrikaans kunst- en literatuurcentrum te vestigen in Amsterdam. Lees meer over de collectie, verhalen en activiteiten.

Volg ons op