ga terug
Alleen beschikbaar in Nederlands
200909 smib 4

Er is al een Smibliotheek in het Huis van alle Talen op OBA Oosterdok. Nu komt er ook een deelcollectie te staan op de OBA-vestiging aan het Bijlmerplein; in het hartje van de Bims dus! Want Smib is de Bims, en de Bims is de Bijlmer. De collectie is vanaf vrijdag 30 oktober beschikbaar.

De Smibliotheek is de mediatheek van de Smibanese University, de fictieve school van het platform SMIB WORLDWIDE. De Smibanese Univeristy is volgens SMIB een ontwikkelingscentra voor de creatieveling en het tegenantwoord op het huidige onderwijsstelsel in Nederland. Deze mediatheek is gevuld met een collectie boeken die voornamelijk is gekozen vanuit een Hiphop mindstate.

SMIB

SMIB WORLDWIDE (het omgekeerde van Bims, de Bijlmer) is een Amsterdams platform wat is opgericht door een multidisciplinair hiphop-collectief uit de Bijlmer. Naast het maken van hiphop en R&B houden ze zich ook bezig met een jaarlijks (mini) festival, kleding, literatuur en film.

Wil je meer lezen van SMIB

SMIB WORLDWIDE (het omgekeerde van Bims, de Bijlmer) is een Amsterdams platform, opgericht door een multidisciplinair hiphop-collectief uit de Bijlmer. Lees meer over de collectie, verhalen en activiteiten.

Volg ons op