ga terug
Alleen beschikbaar in Nederlands

Podium 020: Daniel van Duijn

"Het probleem is: we luisteren niet naar kinderen. Niet naar onze eigen kinderen, maar ook niet naar het kind in onszelf."

Argan

2 min leestijd

Daniel van Duijn 08 05 21 09 2 LR

Verhalenverteller en oprichter van partij LEF (www.lef.nl), Daniel van Duijn spreekt in Podium 020: "Kinderen worden al millennia lang vergeten, terwijl juist deze groep mensen goed is in problemen oplossen."

Petitie (zie video voor uitleg)

Volg Daniel van Duijn op Instagram: @danielvduijn.

Podium 020

Met Podium 020 bieden we een podium aan inspirerende vertellers die met elkaar gemeen hebben dat ze jong en succesvol zijn en een connectie hebben met Amsterdam. Activisten, kunstenaars, entrepreneurs en anderen betreden het podium om met jou hun ideeën, wensen en inzichten te delen. Het zijn veelal maatschappelijk relevante thema’s die voor iedereen van belang zijn.

Podium 020 is een samenwerking tussen de OBA en Argan.

Meer podium 020

Wil je meer lezen van Argan

Argan is in 1992 opgericht vanuit de Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam. Aanvankelijk begon Argan als een klein buurtcentrum dat zich richtte op de jongeren uit de nabije omgeving. In de loop der jaren heeft Argan zich ontplooid tot een centrum op stedelijk niveau, dat Amsterdammers een breed en aansprekend programma biedt dat aansluit op maatschappelijke thema’s en de actualiteiten.

Volg ons op