ga terug
Alleen beschikbaar in Nederlands

PAC x OBA It’s All Mental, a feminine perspective

It’s All Mental, een interactieve, informatieve, ingenieuze talkshow waar Wing Yan Man als talkshowhost in gesprek gaat met verschillende Aziatische Nederlanders om taboes te doorbreken.

Pan Asian Collective

1 min leestijd

Its All Mental Anna June van Duijn

Mental health is een onderwerp dat iedereen raakt, ook Aziaten. De taboes rondom mental health, psyche, zijn zo sterk aanwezig, dat dit onderwerp een onbekend fenomeen is bij en onder Aziatische Nederlanders. Sociale en culturele druk versterkt de onzichtbaarheid rondom mental health.

Wing gaat met experts, ervaringsdeskundige en instanties in gesprek om taboes te doorbreken, en door meer openheid bewustwording te creëren.

In de eerste aflevering gaat Wing in gesprek met allerlei vrouwen met Aziatische roots, over stigmatisering rondom bepaalde thema’s als bijvoorbeeld ADHD en over de rol van vrouw zijn en de Aziatische identiteit. Ook vragen we professionals uit de zorg hoe zij ondersteuning bieden.

De bijzondere spoken-word artieste Izadora Shin verwarmt ons met haar woorden en struggles. Samen met de energieke Wing-Yan Man (oprichter 3310 School for Millennials) en voor PAC vanavond als talkshow host.

Host: Wing Yan Man, oprichter van 3310 School For Millennials

Te gast, onder meer: Anita Hubner, psycholoog en schrijfster van het boek ‘Vertel ik het of vertel ik het niet’

Phuong Ngo, transculturele coach, organiseerde recent samen met Thanh Nguyen de allereerste Aziatische vrouwendag.

Speciaal optreden/Performance: Izadora Shin, Inez Bolder (Thrive Amsterdam, GGD Amsterdam)Sjan Verhoeven (Impuls & Woordblind)

Wil je meer lezen van Pan Asian Collective

Pan Asian Collective brengt creatieven met Aziatische roots samen om ze te verbinden, te inspireren en hun zichtbaarheid te vergroten.

Volg ons op