ga terug
Alleen beschikbaar in Nederlands

Cursussen Spaans van het Instituto Cervantes in de OBA

Introduction

Instituto Cervantes

1 min leestijd

Cursussen Spaans Najaar 2021 OBA 1280x1920 LR
Cursussen Spaans Najaar 2021 OBA 1920x1280 LR

Het Instituto Cervantes, het officiële culturele centrum en cursusaanbieder van de regering van Spanje, start zijn cursussen in de OBA. Leer Spaans bij ons vanaf september 2021.

Spaans is inmiddels de op een na meest gebruikte taal in de internationale communicatie. Afgezien van de 600 miljoen sprekers met een rijke en diverse cultuur, zijn er wereldwijd tal van bekende Spaansprekenden in de literatuur, sport, muziek en filmwereld. Bovendien is het de tweede taal als we kijken naar het aantal zoekopdrachten op internet en - niet onbelangrijk - van wetenschappelijke publicaties.

Het Instituto Cervantes biedt je nu de mogelijkheid om Spaans te leren in de prachtige lokalen van de OBA. Cursussen van niveau B1 tot C1, eenmaal per week. Wil je graag sneller? Bekijk dan de semi-intensieve cursussen. Heb je doordeweeks geen tijd? Geef je dan op voor een van de cursussen op zaterdag. Er is geen excuus om niet mee te doen!

We hebben ook een breed aanbod van speciale cursussen om je mondelinge en schriftelijke vaardigheden te verbeteren of om je voor te bereiden op het DELE-examen. Ook kun je je kinderen opgeven voor de kindercursussen op zaterdag. En tot slot, vergeet niet om gebruik te maken van de ongelooflijke verzameling boeken in het Spaans, voor kinderen en volwassenen, die we hier in de OBA ter beschikking hebben gesteld.

Wil je meer lezen van Instituto Cervantes

Instituto Cervantes promoot de Spaanse taal en culturen van Spaanstalige landen. Lees meer over de collectie, verhalen en activiteiten.

Volg ons op