China Collection pexels magda ehlers 2846076

Ben je dol op lezen? Ben je geïnteresseerd in China? En heb je boeken om te doneren? In samenwerking met Floating Feather bouwt het Huis van Alle Talen een China Collection op!

De China Collection wordt een mooie, veelzijdige verzameling van (voornamelijk) boeken, waarin zich de onderliggende sociale en economische ontwikkelingen van het hedendaagse China en zijn geschiedenis ontvouwt.

De collectie, bestaande uit kinderboeken en boeken voor volwassenen, zal toegankelijk zijn voor alle leeftijdsgroepen. De China-collectie moedigt multidisciplinaire dialogen, grensoverschrijdende co-creaties en levenslang leren aan.

Door wie?

De collectie, bestaande uit zowel kinderboeken als boeken voor volwassenen, zal toegankelijk zijn voor alle leeftijdsgroepen.

De China Collection moedigt multidisciplinaire dialogen, grensoverschrijdende co-creaties en levenslang leren aan. Boeken in verschillende Chinese talen, maar ook boeken over China in de Nederlandse en Engelse taal zijn welkom.

Door jou! De publieke opinie telt. Heb je boeken om te doneren? Welke specifieke titel(s) zou je willen delen met andere boekenliefhebbers? Welk kinderboek zou je willen dat andere Amsterdamse ouders hun kleintjes voor het slapen gaan voorlezen? Neem contact met ons op!

Wat?

Boeken, audioboeken, e-books, boekendatabases, podcasts uitgegeven door professionele uitgevers en experts, die voldoen aan de volgende criteria:

  • Staat: nieuw of bijna nieuw (d.w.z. tweedehands boeken in uitzonderlijke staat)
  • Genre: literatuur, romantiek, sciencefiction en fantasie, geschiedenis, filosofie, ouderschap, sociale zaken, kunst en amusement, zaken, wetenschap en technologie
  • Tijdspanne: gepubliceerd na 2000
  • Leeftijd: alle leeftijden (volwassenen en kinderen)
  • Talen: Chinees (simplified & complicated), Engels en Nederlands

Waar?

In het Huis van Alle Talen bij OBA Oosterdok, maar met de regeling "landelijk lenen" heeft de rest van Nederland straks mogelijk ook toegang tot de China Collection!

Voor wie?

Houders van openbare bibliotheekkaarten, volwassenen en kinderen.

Hoe?

Wil je graag boeken doneren, heb je wensen en/of tips voor de China Collection? Neem contact op met:

Samen doen we ons best om met jouw hulp een prachtige collectie samen te stellen!

  • Strip 'Boeken gezocht voor nieuwe China Collection'

    Downloaden
CN NL Lab M

Wil je meer lezen van Floating Feather

CN & NL Lab is een onderzoekend cultureel samenwerkingsplatform voor opkomende kunstenaars en professionals

Volg ons op